Admin Identifier

SKU
Admin Identifier

A modul célja, hogy segítse a webshop manager, adminisztrátor munkáját és minimalizálja a hibalehetőséget azáltal, hogy adminon vizuálisan kiemeli, hogy jelenleg a teszt oldal adminjában dolgozik az admin, illetve a boltnézet-specifikus beállítási lehetőségeknél (Stores - Configuration és Catalog - Categories menüpontok) szintén felhívja a figyelmet arra, hogy jelenleg melyik boltnézetre vonatkozó beállításokat készül módosítani az adminisztrátor.

Modul célja:

A modul célja, hogy minimalizálja a hibázási lehetőséget azzal, hogy adminon vizuálisan kiemeli, hogy jelenleg a teszt oldal adminjában dolgozunk, illetve a boltnézet-specifikus beállítási lehetőségeknél (Stores/Config és Catalog/Categories menüpontok) szintén felhívja a figyelmet arra, hogy jelenleg melyik boltnézetre vonatkozó beállításokat módosítjuk.

Modul működése:

A modul az admin felületén egy zöld vagy piros hátterű rendszerüzenettel jelzi ki, hogy teszt oldalon (piros háttér - Test Site felirat) vagy éles oldalon (zöld hátterű üzenet) dolgozunk. Továbbá, mindkét esetben kijelzésre kerül, hogy melyik store view van kiválasztva. A store view kijelzése a store view nevével, és minden esetben az adott store view nyelvi beállítása szerinti zászlóval történik.

Például, ha oldalunkon "English store view" néven hoztunk létre egy angol nyelvi nézetet, akkor az ebben a nézetben való módosításkor English store view (GB zászló) felirat jelenik meg az admin tetjén.

Beállítási lehetőségek adminban:

A Stores - Configuration - Oander Extensions - Admin Identifier menüpontban lehet engedélyezni, illetve a teszt oldalkijelzést beállítani:
Az engedélyezést az "Enable Module" lenyíló menüből "Yes"-t választva, a teszt oldal kijelzést pedig a "Test Site" legördülőből  a "Yes" értéket kiválasztva tesszük lehetővé.

A modul beállítása csak "Default Config" (Alapértelmezett beállítások) store view nézet alatt lehetséges, így a modul menüpontja is csak ezen a nézeten elérhető.