Category Badge

SKU
Category Badge

Termékkártyákra helyezhető plecsniket kiszolgáló modul, amely kategóriák alapján azonosítja be az egyes termékekre helyezendő plecsniket. A plecsnik adminon szerkeszthetők és lehetnek képes / ikonos vagy szöveges termékkártya kijelzések.

Ez a saját fejlesztésű modul azt az üzleti igényt elégíti ki, hogy a különböző termékkártyákon (címlapon, kategória oldalakon, kosárban, termékoldali upsell / crossell kiajánlókban, stb.) megjelenő termékkártyák plecsniket kaphassanak.

A modul működési elve kategóriavezérelt, azaz az adminban beállítható, hogy mely kategóriák vonatkozzanak egy-egy plecsnire. A modul az egyes plecsnik beállítási lehetőségeit egy külön gridben kezeli. A plecsnik felirata tetszőlegesen szerkeszthető, így bármennyi létrehozható belőlük (pl. új, kifutó, akciós, stb.), illetve lehetőség van PNG kép feltöltésével egyedi grafikájú plecsnik rögzítésére is. Utóbbi esetben nem kell különösebb frontend fejlesztés, mert adminban fel kell tölteni a transzparens png képeket plecsninként, és azok jelennek majd meg.

Plecsninként be lehet állítani, hogy mely kategóriába eső termékeken jelenjen meg. A kategóriák természetesen lehetnek rejtettek is, vagyis létre lehet hozni az egyes plecsniknek megfelelő kategóriákat, amiket kizárunk a navigációból, és az abba rendelt termékeken jelennek meg a plecsnik. A plecsni a termékoldalon nem jelenik meg.

Szerkesztéskor eldönthető, hogy plecsniként a feliratot, a feltöltött képet vagy esetleg mindkettőt használni szeretnénk-e. A modul Settings menüpontjában bellítható, hogy a feltöltött plecsni képek hány pixel széles méretben jelenjenek meg a termékkártyákon.