Discount Badge

SKU
Discount Badge

A Discount Badge modul megjelníti a termékkártyán plecsniben, hogy az adott termék mennyivel olcsóbb ( a normal price-hoz képest), amennyiben a termék rendelkezik special price-szal vagy árszabállyal. A modul a Category Badge funkcióit egészíti ki, így azzal együtt használható.

A modul működése

A Discount Badge a már meglévő Category Badge modul párja, illetve annak egy kiegészítése. A Discount Badge modul csak a Category Badge modullal működik együtt, vagyis ha használni szeretnénk, akkor előzetesen a Category Badge modul feltelepítése is szükséges. Amíg a Category Badge kategóriákhoz való manuális hozzárendelés alapján látja el a termékeket tetszőleges plecsnikkel, addig a Discount Badge a plecsniket automatikusan helyezi el az akciós termékeken, kijelezve az akció mértékét. A Discount Badge lényege, hogy ha egy termék rendelkezik

  • special price-szal
  • vagy katalógus árszabállyal

akkor a termékkártyán megjekenik egy százalékos kijelzés arról, hogy a normal price-hoz képest a termék hány százalékkal lett olcsóbb. Vagyis a Discount Badge negatív irányú árváltozás százalékos kijelzését végzi automatikusan, plecsni formájában.

Admin beállítás - Settings

Adminon a Settings menüpontban látunk egy "Settings for discount Badge+ tabot, itt tudjuk paraméterezni a modul működését. Be tudjuk állítani, hogy a kedvezmény %-os kijelzése hány tizedesjegyig történjen, mi legyen a decimális elválasztó karaktere (például pont, vessző), le tudjuk cserélni a "%" jelet, ha szeretnénk valami másra, illetve egy prefix érték megadásával beállíthatjuk, hogy szeretnénk-e mínusz (-) jelet vagy bármi mást látni a plecsnin a százalék kírás előtt.

Badge szerkesztése

A plecsnik ugyanabban a gridben látszanak, mint a category badg-ek, és szerkesztő felületük is azonos. Választhatunk kategóriát, amelyre a plecsnit targetálni kívánjuk, és beállíthatjuk, hogy milyen szabály alapján jelenjen meg a százalék kiírás (pl. special price vagy katalógus árszabály esetén). Mindegyik badge website scope-onként vagy boltnézetenként is érvényesíthető.