K&H bankkártyás fizetés

SKU
K&H bankkártyás fizetés

Az OANDER által fejlesztett modul integrálja a Magento 2 webshopot a K&H Bank online bankkártyás és SZÉP kártyás fizetési rendszerével, így a webáruház alkalmassá válik azonnali bankkártyás fizetések fogadására. A modul egy új fizetési módot hoz létre a webáruházban és a háromszereplős fizetési metódust valósítja meg, azaz a fizetés a K&H Bank online bankkártyás felületének közbeiktatásával történik.

A modul működése

A modul a K&H Bank online bankkártyás fizetésével való Magento 2 integrációra szolgál, a háromszereplős fizetési metódust valósítja meg. A háromszereplős fizetési metódus lényege, hogy a konkrét fizetés a K&H Bank online bankkártyás fizetési oldalára való továbbléptetéssel történik, és ott zajlik a tényleges tranzakció, nem a webshopon belül. A modul a következő funkciókkal rendelkezik:

A vásárló K&H Bank bankkártyás fizetési módot tud választania pénztárban, a fizetési mód megnevezése a modul konfigurációjában adható meg. A vásárló az átirányított felületen fizetni tud bankkártyájával. A fizetéssel kapcsolatos adatok az admin számára az admin felületen a rendelés megtekintésénél látszódnak. A modul állítja a rendelés státuszát annak megfelelően, hogy a rendelés fizetve lett-e.

A modulban be lehet állítani, hogy sikeres tranzakció esetén milyen email template kerüljön kiküldésre a sikeres tranzakcióról, illetve a sikerterelen, jóváírt és törölt rendelésről is külön email templatek állíthatók be.

A modulban beállítható, hogy milyen kosárérték felett vagy alatt engedélyezett a bankkártyás fizetés engedélyezése, vagyis bizonyos kosárértékek esetén a bankkártyás fizetési mód letiltható

A modul paraméterezése a Magento admin felületén, a Stores - Configuration - Sales - Payment methods szekcióban történik.

Teszt kártyaadatok

Adatok a sikeres teszthez:

Kártyaszám: 4550522598305372
Lejárat: 2003/11
CVV kód: 271

Sikertelen tranzakció a CVV kód vagy a lejárat hibás megadásával kezdeményezhető.

SZÉP teszt kártya adatok:

Sikeres fizetéshez:
Kártyaszám: 30867825 64719254
Lejárat: 2013.12.31
Ellenőrző jegyek: 213
Jelszó: PGtest01

Sikertelen fizetéshez:
Kártyaszám: 30867825. 05101182
Lejárat: 2013.12.31
Ellenőrző jegyek: 508
Jelszó: Aa123456

SZÉP kártya zsebek:

1 szállás
2 vendéglátás
3 rekreáció