Link To Frontend

SKU
Link To Frontend

A modul segítségével az admin felületről közvetlen meg lehet nyitni kategóriákat, termékeket és CMS olalakat új böngészőlapon az áruház frontendjén bármelyik website vagy store view nézeten.

A Magento 2 admin felületén nincs közvetlen lehetőség az éppen szerkesztett termékek, kategóriák vagy CMS oldalak megnyitására az áruház frontendjén. Ahhoz, hogy meg tudjuk ezeket nézni, vagy ki kell keresni az URL Key-t a Search Engine Optimization alol, vagy a frontenden kell megkeresnünk az adott elemet a menü vagy a beépített kereső használatával. Ezek egyike sem egyszerű vagy gyors megoldás, az adminisztrációs feladatok végzésekor rengeteg időt lehet elpocsékolni velük.

Erre a problémára kínál hatékony megoldást a Link To Frontend modul, melyet az admin felületen a Stores > Configuration > OANDER Extensions > Link To Frontend menüpontban bekapcsolva az alábbi helyeken ad hozzá közvetlen a frontendre mutató linkeket az admin felülethez:

 1. Product grid
  A grid-be bekerült egy ki/bekapcsolható “Link” oszlop, melyben a termék összes store view-ra mutató linkje fel van sorolva.

 2. Product edit page
  A szerkesztő oldalon a felső szürke sávba bekerült egy “View” link, ami az aktív scope szerinti store view-nak megfelelő oldalt nyitja meg a frontenden.

 3. Categories
  A kategória szerkesztőben az aktív kategória alap adatainál jelenik meg a “Link To Frontend” bejegyzés, melynél az aktív scope szerinti store view linkje található.

 4. Pages
  A grid-be bekerült egy ki/bekapcsolható “Link” oszlop, melyben a CMS oldal összes store view-ra mutató linkje fel van sorolva.

 5. Page edit page
  A szerkesztő oldalon a “Page in Websites” alatt található a “Link To Frontend” bejegyzés, melynél az összes store view-ra mutató link fel van sorolva.