Multi Slider

Címlapi slider elemek szerkesztését lehetővé tévő modul, amelyben valamennyi slide-hoz beállítható külön desktop és tablet-mobil kreatív. A slide-ok időzíthetők és egy installáció alá tartozó webshoponként, boltnézetenként kezelhetők.

Vissza a modulokhoz

A modul beállítása


A Magento 2-höz fejlesztett Multi Slider modul segítségével az admin felhasználók tetszőleges számú slider elemet hozhatnak létre egy címlapi sliderben. Ezek az admin felületen egy külön konfigurációs panelben érhetők el. A sliderhez használt entitások egy admin gridben látszanak, boltnézetenként szűrhetők és elemenként szerkeszthetők. A webshop adminisztrátorok meg tudnak adni címet, alcímet, slider hivatkozást, szerkeszthető az egyes slide-ok sorrendje, továbbá fel lehet tölteni a slider képét. A sliderhez kapcsolódó gombfelirat nem szerkeszthető.

A reszponzív felhasználói élmény támogatása céljából a Multi Slider modulbanLehetőség van külön desktop és mobil nézetre szánt slider kép feltöltésére, így eltérő kép küldhető ki a mobil és desktop / wide desktop állapotokra. A tablet verzió esetében frontend fejlesztési kérdés, hogy melyiket hívjuk meg. A slide-ként feltöltött képekhez alt description állítható be.

Amennyiben szeretnénk, az egyes slide-oknál datepicker-rel beállítható egy megjelenési idő, hogy mikor jelenjen meg és meddig legyen kint a felületen, így a slide-ok publikálása vagy eltűntetése időzíthető.

A modul igény esetén továbbfejleszthető további paraméterezhető funkciókkal.

A következő hibajegyek tartoznak EasyRedmine-ban a termékhez: