Sale Switcher

SKU
Sale Switcher

Vannak olyan esetek, amikor a célunk nem az online értékesítés, hanem a termékek bemutatása. Az ilyen igények kiszolgálására készült az Oander Sale Switcher modulunk, amelynek segítségével Magento webshopunkat vásárlás nélküli termékkommunikációs portállá alakíthatjuk a katalógus funkciók megtartásával.

A modul akkor alkalmazandó, ha az online jelenlétnek nem célja a közvetlen webes eladás, ugyanakkor a széles termékszortiment mégis egy webshop-szerű portált igényelt jól működő katalógussal, interaktív termékadatlapokkal, termékkapcsolatokkal, összetett jellemző kezeléssel, keresési funkciókkal, készletkezeléssel, esetleg rendszerintegrációs igényekkel. A Magento ilyen esetben is ideális választás egy összetett online termékkatalógus kialakításához. Hiszen minden benne van, amire egy jól működő termékfókuszú portál felépítéséhez szükségünk van, csak éppen egy kicsit több is. Ehhez készült a Sale Switcher modul.

A modul elnevezése abban a tekintetben beszédes, hogy a Magento adminisztrációs felületéről nézve tényleg egy főkapcsolóról van szó. A sales funkció ki/bekapcsolása a következő menüpontban érhető el: Admin/Oander/Sale Switcher/Sale Switcher Settings

Amennyiben ki van kapcsolva a funkció (OFF), a következők történnek webáruházunk frontend felületén:

  • A fejlécből eltűnik a kosár menü és a lenyíló minicart panel
  • Eltűnik a kosár gomb a termékoldalon, kategória oldalakon, terméklistázó felületeken és minden termékajánló widgetben
  • Eltűnik az ár megjelenítése a termékoldalon és minden termékajánló widgetben
  • Megszűnik a kosár és a pénztár funkció, ezek url-je közvetlenül a főoldalra irányít
  • Megszűnik a belépés és a regisztráció funkció, ezek url-je közvezlenül a főoldalra irányít
  • A fejlécből eltűnik a belépés / regisztráció menü

Innentől kezdve Magento 2 alapú portálunk egy termékkatalógus website-tá alakul át.

Fontos, hogy ha kikapcsoljuk az értékesítés egy áruházban, akkor a kívánságlistát és az ár szerinti szűrést is ki kell kapcsolni. Ellenkező esetben nem működik megfelelően a funkció. A két beállítás itt érhető el:

  • Whislist: Admin/Stores/Configuration/Customers/Wish List/General Options
  • Price attribute is not filterable: Admin/Stores/Attributes/Product