Social Tool

SKU
Social Tool

A modul segítségével termékoldalakon Facebook Like / Share és Google +1 gombok helyezhetők el egyedi megjelenési konfiguráció mellett.

A modul működése

A modul segítségével termékoldalakon Facebook Like / Share és Google +1 gombok helyezhetők el. Ennek megvalósítsára egy modult fejlesztettünk, amelyben beállítható, hogy a termékoldalakon szeretnénk-e Google +1 vagy Facebook gombokat, illetve megadhatjuk az egyes közösségi hálózatok által generált egyedi beillesztő kódot.

Beállítások

A modul installálása után a Store / Configuration / Oander Extension alá kerül egy menüpont “Social tools” néven valamint az Oander főmenüből is elérhető a konfiguráiós felület Oander Social Tool néven.

A like gomb sokféle képen beállítható a FB developers tool-nál és a Google+ Platform eszközeinél is, ezért amennyiben az egyes gomboknál a YES-t választjuk, vagyis használni szeretnénk, akkor megjelennek azok a mezők, ahová az egyedileg konfigurálható beágyazó kódok (amelyek a gombok megjelenését szabályozzák) beilleszthetők. A beágyazó kód mindkét platform esetén 2 részből áll, ezért kettő-kettő kódbeillesztési mező áll rendelkezésre az admin felületen (lásd a csatolt screenshotot).

A jelenleg rendelkezésre álló fejlesztés kizárólag a termékoldalakra vonatkozik, később megrendelői igény esetén bővíthető a CMS oldalakra, cikk oldalakra stb., illetve további social csatornákkal és funkciókkal is bővíthető.