Social Tool

SKU
Social Tool

A modul segítségével termékoldalakon Facebook Like / Share és Google +1 gombok helyezhetők el egyedi megjelenési konfiguráció mellett.

A modul működése

A modul segítségével termékoldalakon Facebook Like / Share és Google +1 gombok helyezhetők el. Ennek megvalósítsára egy modult fejlesztettünk, amelyben beállítható, hogy a termékoldalakon szeretnénk-e Google +1 vagy Facebook gombokat, illetve megadhatjuk az egyes közösségi hálózatok által generált egyedi beillesztő kódot.

Beállítások

A modul installálása után a Store / Configuration / Oander Extension alá kerül egy menüpont “Social tools” néven valamint az Oander főmenüből is elérhető a konfiguráiós felület Oander Social Tool néven.

A like gomb sokféle képen beállítható a FB developers tool-nál és a Google+ Platform eszközeinél is, ezért amennyiben az egyes gomboknál a YES-t választjuk, vagyis használni szeretnénk, akkor megjelennek azok a mezők, ahová az egyedileg konfigurálható beágyazó kódok (amelyek a gombok megjelenését szabályozzák) beilleszthetők. A beágyazó kód mindkét platform esetén 2 részből áll, ezért kettő-kettő kódbeillesztési mező áll rendelkezésre az admin felületen (lásd a csatolt screenshotot).

A jelenleg rendelkezésre álló fejlesztés kizárólag a termékoldalakra vonatkozik, később megrendelői igény esetén bővíthető a CMS oldalakra, cikk oldalakra stb., illetve további social csatornákkal és funkciókkal is bővíthető.

Tulajdonságok
Alap licensz díj 25 000 Ft
Projektvezetés (munkaóra) 1
Tervezés / üzleti elemzés (munkaóra) 0
UX / UI (munkaóra) 0
Backend fejlesztés (munkaóra) 2
Frontend fejlesztés (munkaóra) 0
Integrációs fejlesztés (munkaóra) 0
QA tesztelés (munkaóra) 1
Tartalmi támogatás (munkaóra) 0
Kötelező alapmodul? Nem
Modul gyártója OANDER
M2 kompatibilitás 2.1
Hodor verzió kompatibilitás Hodor 1.3
Kifutó termék Nem
Modulfelelős BE Régáisz Andor
Modulfelelős FE Horváth Balázs
Modulfelelős QA Sárosi Gergő

A következő hibajegyek tartoznak EasyRedmine-ban a termékhez: