Wonder Widget Video

SKU
Wonder Widget Video

A modul videós kiajánlók kezelésére alkalmas widget típust hoz létre a Magento webáruházban, amellyel oldalakba vagy blokkokba és egyéb WYSIWYG editorokba illeszthető videó ajánlókat helyezhetünk ki. A modul a Magento natív widget készletét bővíti ki.

A modul működése

A modul a webáruházban lehetővé teszi videós kiajánlók beillesztését oldalakba vagy blokkokba, amelyek Youtube vagy Vimeo videókat képesek megjeleníteni. Továbbá a modul a termékek szerkesztő űrlapján létrehoz egy "Video" elnevezésű szerkesztési zónát, amelybe ha beszúrunk egy videós típusú wonder widget-et, akkor a termékadatok és tabos részletes leírás szekció között ugyancsak egy ilyen kiajánló helyezhető el. A modul segítségével tehát látványos videós ajánlók illeszthetők be az egyes termékoldalakba.


Beálltások

A videós wonder widget esetében a következő adattartalmakat tudjuk megadni:

  • egy címet
  • egy képet
  • továbbá egy Youtube vagy Vimeo linket

A videó widget alt description szövege és megjelenési időzítése a Wonder Widget Basic-hez hasonlóan szükség esetén itt is szerkeszthető.

A videós wonder widget az Oander saját gyártású Hodor alapsablonjában olyan kialakítást kapott, hogy alapértelmezetten a kép látható a címmel, és ha erre rákattintunk, akkor egy lightbox ablakban megjelenik maga a videó. Ez természetesen egyedi frontend fejlesztéssel megváltoztatható.

Tulajdonságok
Alap licensz díj 25 000 Ft
Kedvezményes licensz díj 5 000 Ft
Projektvezetés (munkaóra) 0
Tervezés / üzleti elemzés (munkaóra) 0.5
UX / UI (munkaóra) 1
Backend fejlesztés (munkaóra) 0.5
Frontend fejlesztés (munkaóra) 2
Integrációs fejlesztés (munkaóra) 0
QA tesztelés (munkaóra) 1
Tartalmi támogatás (munkaóra) 0.5
Kötelező alapmodul? Nem
Ajánlott modul? Igen
Modul gyártója OANDER
M2 kompatibilitás 2.0, 2.1
Hodor kompatibilitás Felkészítve
Jótállás típusa Teljeskörű jótállás

A következő hibajegyek tartoznak EasyRedmine-ban a termékhez: