Pick Pack Pont

SKU
Pick Pack Pont

Az Oander Unity Pickup csomagpontos szállítási mód modulhoz fejlesztett integráció, amely a Lapker Pick Pack Pont rendszerével integrálja a webáruházat és lehetőséget teremt a Unity Pickup-os rendelés beküldésre a Lapkertől jövő csomagpontok kiválasztásával.

A modul működése

A Magento 2-höz készített Pick Pack Pont modul fő célja, hogy lehetővé tegye a Lapker rendszerével való kapcsolódást. A modul kizárólag az Oander Unity Pickup modullal működik együtt, a szállítási mód kereteit ez biztosítja. A PPP modul az integrációért és a Lapkerrel való adatkapcsolatért felelős.

A PPP szállítási móddal leadott megrendelések adatai a Lapker integrációs modul segítségével beküldhetők a Lapker rendszerébe, ahonnan a webáruház visszakapja a label-t, amely a csomagra helyezendő és a csomaghoz tartozó szállítólevelet is.

A beküldött csoamgpont adatok megtekinthetőek a rendelés kezelőfelületének Unity Pickup menüpontjában is.

Az egyes átvételi pontok naponta egyszer időzítetten, maguktól frissülnek. A frissülést figyeli a rendszer, amennyiben elakad az átvételi pontok betültése, ha nem frissül, akkor az admin felületen megadott kapcsolattartó erről emailben értesül. Lehetőség van manuális csomagpont szinkornizálásra is (ez a Unity Pickup modul kezelőfelületén történik)

Beállítási lehetőségek adminban

A PPP szállítási mód hozzáadására a Magento admin felület Stores -> Setting -> Configuration -> Sales -> Shipping methods -> Unity Pickup menüpontja alatt van lehetőség. A csomagpont adatokat a kezelőfelület Available Shipping carriers ablakában (legalul) állíthatjuk be. 

Szerkesztőfelület mezői:

  • Code Name - csomagpont lista szinkronizálásához szükséges azonosító
  • Shipping Cost - szállítási díj
  • Free Shipping Limit - minimális rendelési összeg az ingyenes szállításhoz
  • Image - PPP logó feltöltés, a logó a pénztárban jelenik